Syuhada & Kamal

syuhada & kamal
syuhada & kamal

Assalamualaikum..ape khabar semua ? moga-moga semuanya sihat2 dan sentiasa di rahmati Yang Esa dalam ape jua perbuatan kita seharian..ni die sample storybook masa job di Shah aLam..di ingatkan semua..puan noya n sisters photography sudi mengambil tempahan di mana jua lokasi anda..kiranya 1 MALAYSIA gituw..huhu..walaupun ofis kami di Desaru , kota tinggi , JOHOR..tapi dengan adanya Teknologi moden..semua itu di hujung jari..dari editing tak pakai filem dah..sampai lah nak hantar album pun send by email..atau skype..huhu..so tiada masalah bagi team sisters photography untuk turun ke kg halaman anda..:) oke lah…apepun saya mendoakan pasangan ini kekal abadi slamanya..

” Bangun bersama , Mencorak ekonomi Bangsa ”

Puan Noya🙂

Majlis yang di nanti berlangsung. :)
Majlis yang di nanti berlangsung.🙂
Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s