Sisters photo masuk Majalah :)

assalamualaikum ..

ape khabar semua ? hope semua ya sehat2 belaka..cek tak tau nak tulis hapa..tapi kebetulan ada pula la ex client ku  zara & lazim yang berkahwin pada 10.10.2010 keluar magazine..n nama cek ada..puas la jugak hati ni ..dah la jugak tak muncul majalah ataupun hanya sekerat nama..at least berbaloi la jugak ..di sini juga cek masukan skali masa cek muda2 dulu..ni la opis cek..masih teguh berdiri..cume biasa la..gelombang kemodenan , macam3 mesin gambar latest , kiosk itu dan ini..tapi cek lebih praktikalkan pada kemahiran foto..disitu barulah seiring.. tak adalah orang kata..hanya tahu duduk kedai sahaja..tapi tak tahu apa itu Foto.. :) apepun usia mematangkan cek noya.semua nya masing-masing ada 3 muka..nak tengok lebih lanjut buka di laman Facebook cek noya : Nora Seth. :) okey la..tq kerana membaca..senyuman ikhlas dari puan noya :) ..Yang baik itu datang DariNYa, yang buruk itu datang dari Manusia ..seperti saya.manusia lah kan.hihi.:)

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000869885151#!/album.php?aid=2043184&id=1462900586

dahulu..punya celita..
dahulu..punya celita..

Majalah muslimah tahun 2007🙂

exclient masuk majalah
exclient masuk majalah

Majalah Harmoni 2011🙂 tahniah buat zara n Lazim..

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s