ku katakan dengan indah..

Indah..nangis smalam ( gara2 nak tengok ironman)di sertakan dengan gelak ketawa..finally dapat tengok wayang..hahaha..tah ape2 kan budak kecik nie..tapi hajat nak tengok ironman tak dapat..dapat tengok Prince of persia..PErghh..perkasa habis la abng putera itu..tak kelip2 mataku melihatnya..memang puas hati.dan berbaloi2 lah senang cite..ironman..herm..nampak ye akan jadi cam tranfommer..yang nak tengok tak kesampaian..tak de jodoh la tuh kot…berangan aka jeles..( u canterk kan puteri tamina, bibirnya mungil badannya cumel )– dalam hati cik noya..ape kes???ni la kaum lelaki..pantang nampak cumel..ape aku kurang munggil ker sambil berdengus..huh dan huh(sambil try depan cermin memungilkan bibirnya..) haha busut tul aa noya nie..tapi sedas dua kena balik( hai yang u nak jeles nape..i bukan bleh kawen ngan die ponn) Hurmm hati cik noya plak kate ( aaa perasan dan tahu la plak..ingat tak pasan) tapi kot2 betul2 puteri tamina ada versi Malaysia..cam ner( gelabah balik..) hahahahha..sesengal ubi sementara..( plz restart ur brain)hahahhaa.

ari ni..pack barang2..cam nk pindah satu rumah jew..tapi cam sayu jerk teddy..tak pe teddy..tak lame pun kejap jew..kejap2 mau sebulan 2 aku tak jumpe..hahaha..cian yer…bucuk2 diew..sabar erk.

semalam baru jumpe Kucai..(kucai adalah kawan cik noya masa diploma )haizz..kucai nak kawen pas raya..datang dengan tunang ye..tomei2..suke3..tengok kawan2 bahagia..yang penting heppy kan kawan kawan..chayok!

yang lelain..aku tak dan nak merayap..sebab meter minyak tak bleh naik2 neh..hahahha..ada kawalan perjalanan la plak..apepon..i miss u apit , kak shita and semua..Siti loves u all lah.Tak sabar nak goyang saya punya gerudi KAMERA..Gerudi NOya..mental dah neh..hahahha..ooo( saya lapar rupenye ) ..oke..kena betulkan sikit pc (perangai comel ) jap..kui3..adios..

Posted in Uncategorized

2 thoughts on “ku katakan dengan indah..

  1. miss nurra jeles ngan princess dr almut tu ke??haizzzzz….nape la miss nurra duk jelous ngan miss almut yg takkan dtg ke alam maya sebenar di malaysia nih..sabar ye miss nurra..lelaki tak sume nnye cemtu miss nurra..tu mgkin pada mata die just sedap pandang je..tp hati die hanya pada miss nurra je tu..sabar ye miss nurra..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s