Hujan itu rahmat..

Jam 4.00 am..

Hari ni.ops smalam petang sabtu…app ngan cik puan azah.dan kak mas..mencari barang hantaran adik iparnya..sekalian cuci2 mata..stau aku tunang tak yah nak susah2 atau nak ribet2 atau kelabut2..pes target poe jakel shah alam..ngetest baju nikah? hurm..siap posing2 lagi..ngegade tul anak dara ni..hahah..dan lupe nak mention.ada anak kak mas..yang cumel..meranggap anak buah ku..so..sambil2 tunggu die mencari material…kawan la menjadi penjaga kanak2 besau ne..hahahha..men2 dalam jakel..asal ada pot besh jek..atau kurang orang..aku ngan nana lepak..hehehe.tah ape2 kan..tapi memang dasyat la..ramai ye oranggg..dan apesal aku tak terpengaruh same erk? maybe bukan pesen aku nak beli kain2 neh..semua ni tugas Mem BESAR..aka puan SRI..hehe..baju ape mak aku bagi..pilih..serbat sudah..janji aku memang da lawa apew..hehehhee..

lepas tuh..mengikot kate azah..ada tempat barang2 perkahwinan area klang..gosh..aku cume tau Jusco klang je..lebih2 barat ke timur ke selatan ke..memang aku hampeh..tapi aku poe ngaks..lets try n error..masyuk ngaks la.daripada aku g nilai tuh ari..mulah2 semua..pilih3 saja…wa kasik potong habeh halaga…kekekke..akupun terpengaruh beli something cutee banget..seronok upenye jalan2 cari berangan..tapi jenguh meribakan nana..Ops lupe nak cakap..nana dah darjah 1..so besau la..bukan kecik g..nak dukung tak dapat den nak nulun..nunggukan ilham azah nak mendeco kan adik ipar ye engagement..hamekkk..hahaha..nasib tak de janggut..lau ada da tumbuh kot..

tapi situ memang tumpuan ngaks ….balik pun da petang..ops..pagi tadi Apit call..pakai no lain..aku kalau no tak kenal malas nak angkat..tah sape2 nak bekenalan..NIH BETUL2 bukan cubaan..tak tau nape..hangin jek..teddy pun da same hangin..hahaha..seb baik instint aku kate ni kengkawan..makanya aku angkat la..will be soon as posible apit dapat umah..hehhee and yang besh die sound besh..dan syok ye dengar…( nape call ??boring ea? ) hampeh..haha..siut jek..dah aku ada ramai kawan plak..tapi tuh la masalah aku..orang ajak kuar..aku malas..suke lepek dalam bilik..tapi bile tak de..piki3 nak kuar plak..gilos kan???

tadi ada kena sound g ngan teddy( jangan bebel bleh tak? ) aku rasa aku da tua la.mendang aku nak bebel nih..adus..cam ne ni..aku bukan bleh kena sound gitu..kocik hati den..tapi tol aa…simptom2 ketuaan akan muncul bila si wanita itu kerap membebel..haizzz..so hindari membebel..kita meMEKAK,..sudah..hahahha..kijam kan..tapi from da membebel tuh..hehehe..rasa nak loncat2 jerk ala2 perempuan gedik dan tinggi lompat2( berangan jap..hahaha)..die call masa tgh bebel…( i tanya u ni..u nak banyak berlian ke..belian besau ke..kaler puteh ke..kaler hijau ada ngaks tau ) ahahhahahhaha..dan aku tetibe cam kena SEPAK..pak pak kat pipi bila die cakap..( i seyes lah..nape u gelak macam sewel jek..hahahhaha)  ituh masalah noya..kalau happy cakap pun da melalut..tapi time die call aku sebuk jaga nana..nana nak joget2 la..nak touch tuh ni..sebab mam die ngan azah bz dats time..tapi memang kelaka..kena sepak tapi sepak happy..penah rasa tak kowang???gilos kali kedua…huhuhuhu

tapi bad new teddy tak balik rini..haiz..sebab tuh aku kena sepak sebab bebel..bile nak balik..sampai hati u..sob sob sob..always make drama sutra dewi la noya neh..haizz….cepat la aliks..ironman lum tengok lae..sob sob sob..cik noya tido jap..sambil mimpi jadi heroin cite iron man..sob sob sob..

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s