love is cinta

Jam menunjukan 3.17 am..mata terkebil2 lagi..tak boleh tido..kepada siapa sedang dalam perjalanan balik ke kg..hati3 di jalan raya..banyak keta..banyak orang..ingatlah orang tersayang..lama tak menulis..terpanggil hati untuk menaip2..kalau menulis kena pakai pen..haha..ni tekan2 sudah la mekcik..

tajuk ini samar..samar lagi..dalam usaha nak mengukuhkan ape yang perlu..kadang2..die sih ngak percaya sih jika aku bilang..aku sih..cinta banget sama kamu..tapi ya..aku masih beri kamu 50 % dulu…kok die tanya malah merengus..50 % lagi di mana kok sayang…herm..itu lah yang aku ingin sampaikan..cinta itu ya..tidak hanya omong kosong saja..bisa nya..dilakukan dengan perbuatan..dan apa yang kita tuju kelak..

oh ya..mungkin aku masih lagi perbaiki diri..bertapa.dalam bilik kecil…kereta Bmw aku ada disini..sepi tanpa mu.baru sampai rumah..kamu tinggalkan dia dengan kotor amat..haizz..esok pagi berangan nak cuci keta lah..main2 buih dengan anak buah..nabila najihah n nafisah..atau soalan lagi…apa yang aku perlu buat nya? oh..kamu mesti balas..ya..kamu mesti buat itu thesis sayang..jangan di simpan lama kok..bisa basi deh..hahaha ( maaf sayang..lagi bz dengar lagu indonesia ) kamu maunya bola aja..dan perkara itu sudah banyak kali buat aku pusing kepala..hahaha..i like movies + tv..cintan2…kamu lelaki…sukanya bola terus…haizzz…should we buy 2 tv???hahahhaha..

bahagia kah aku? ya..aku bahagia dengan cara aku..dan kadang2..ada jugak gaduh..cam semalam..nagis terus gara 2? itu hanya aku ngan die jek tau..yang penting..cik noya rupanya cengeng terus..hahahha..should i wait until u back dear????herms…( karang ada yang bagi sms? sayang keluar dengan sapa neh ?)

hate to be me? but sometimes..lucky to be me..hate think about world n fanatic fans..hahaha(perasan diva)..but im so lucky to have u ..LOVE IS CINTA..mendalam..dalam beberapa bulan ini..banyak bende yang buat diam..dan diam sejenak..perasaan lebih senyap..senyap tak bermakna sepi..tapi senyap ku..terasa aman..tapi bukan aman dipusara ku..adoii..(melalut jap) ..lagu yang berputar2 ialah YUNA..dan iya..memang suke amat dengan lirik die yang mendatar..lalalallala..sempoi..dan wat ada feel nak menaip…

tidak senang untuk menjadi jujur..jujur aku kate..aku memang payah untuk mengatakan..aku suka dia..tapi betul orang kata..bila cinta itu datang dari hati..rasanya tak perlu bermadah2 ataupun hipotrik??(adoi salah eja erk) tapi satu demi satu masalah selesai..dan nasib semua skandal aku memahami..yang maybe aku bukan lagi noya yang dulu..maaf ..teddybear saye amat2 la garang..hahaha..t kena baham sape susah..i jugak tauu..hahahahha..dan baru aku paham..cinta itu memerlukan pengorbanan..tak perlu menyamar jadi bujang..itu tak fun.yang fun bila orang tahu kita dah dimilik..dan jujur atas kesilapan..dan maafkan saye sebab tak sempurna..macam lagu gitagutawa..gosh u n i like it so much …anyway..jujur itu besar maksud yer..

cakap pasal miles @ km..ternyata die serius tadi..mukanya tegang..hatinya berat..jiwanya???padahal die balik atas urusan kita..tapi aku plak terbawa2 feel habeh..hahaha…rasa nak ikot balik tapi..aku plak yang lemas nanti..so be here..waitin u back to kl..and..next month will be my bzzzzz days..air mata lagi neh..smalam da pinjam bahu..ni kalau nages lagi.bahu sapa nak ku pinjam…sob sob sob..

iam not like u..i dont back stab..( tetibe lagu yuna kuar..) lagu i dont like u…in malay..aku bukan seperti kamu..yes! i do think of her..haha( time ni bear gelak besau )tapi ..arhhh..nothing to say..just leave it alone..simpan dalam kotak..kotak hitam..hitam sehitam2 yer..banyak lagi perkara penting..thesis thesis dan thesis..

dah sampai mana???risau neh..pesanan khidmat masyarakat..kalau ngantuk tido tepi jalan k..jangan tengah jalan..berenti!!!!!!..wait..i wat kopi lagi…1.2.3…

 

 

 

Posted in Uncategorized

3 thoughts on “love is cinta

  1. miss nurra..sedih jek bunyi cite love is cinta tu..no need to sedih2 la miss nurra..mgkin teddybear miss nurra tu risaukan miss nurra jek..ape yg pentng miss nurra…kerjasama..hehe…chayok!!chayok!! miss nurra….

  2. keje sama? plak..hahahha..sentiasa..tapi teddy i len..lain i piki..lain die piki..asyik missunderstod..so..dari pendam2..we all slalu mekak2..cakap..salah la..i maksudkan gini..lalalala..gitu..blablabla..so baru dedua paham..nak kate dedua couple ni malay..yer..tapi maybe die lahir kat jerman kot..hahahha( ada kena saman sok)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s