Konvokesyen Studio Tadika

Kanak-kanak riang
Kanak-kanak riang
Sedia untuk di gambaran..
Sedia untuk di gambaran..
Persiapan..gincu kasik cumel2
Persiapan..gincu kasik cumel2
grouphoto
grouphoto

      Ceria saja tengok keletah kanak kanak riang..rasanya cam nak patah balik zaman kanak2..dulu cik noya ..seingat2..boleh tahan nakal..eheh..geng yang cik noya ingat..cik liza rasif.and nur azreen.suke main semuyik2 bawah meja..and main kaler2 buku bawah meja..bukan atas meja..pelik kan?..and paling suke time makan..yey! sebab tuh saye sehat sangat..ha ha..hoh..cik noya jugak dulu..terkenal dengan nasyid..join nasyid tuh..tak tahan..siap ketua kumpulan lagi..and suke join pertandingan bercerita..sang kura kura dengan sang arnab..hahaha..kalau ingat-ingat zaman kecik2 gitu..rasa muda ye saye..hehe..tq cikgu-cikgu sekolah..kerana mendidik kami2 dengan jayanya..sabar jugak tengok keletah mereka ni..but nak marah pun..alahai..cumel sangat deh…tapi cik noya ada tanya la cikgu2 tuh..” dis year kan saya tengok kanak2 ni okey skit lah” cikgu die kate ” oo..itu sebab saya da janji kepada siapa yang bebaik2 hari ini cikgu belanja roti panjang” hahahha..rupenye2 ye ada sebab kanak-kanak ni cumel2 jek..dan senyap2 jek..ada roti panjang..dan mungkin sedap sangat kot..hahaha..begitu lah ragam kanak-kanak..sweet sangat kan..bak kate..ciptaan terindah ialah kanak kana dan bayi..asal tengok baby jek..ada ke orang kate..eeee..burukk ye budak tu..tak de kan? die mesti kate..ooo..so sweet..ee cuumel yee..ee geram yee..etc..hahaha..okey la..sampai disini coretan cik noya..Jika ada pertanyaan untuk studio konvo tadika..hubungi saya di talian 013 6099840..atau Facebook saye.. esmayralda@yahoo.com ..ta ta..

Posted in Uncategorized

2 thoughts on “Konvokesyen Studio Tadika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s