Hoiiyeee…pakcik kawen lagi..

nak di ceritakan la hal smalam..aku da lame tak kuar ngan pakcik teksi..top2 die msg ajak kuar..cop2..aku ajak kuar..silap2..he never ask me..pun..hahaha..aweks gediks..so aku ajak die dinner..and die kate..”pakcik pun sebeno nye ada bende nak cakap ngan nurra”goshh..aku da macam2 piki pale otak aku ni..ape la yang berat sangat nak cakp..sampai kena tunggu sampai jumpe..so..macam2 la aku dok piki..for sure la aku dok piki yang 110% negatif side..hahaha.

so aku jumpe la..dengan pakai baju tshirt lubnag2..hahaa..coz baju tshirt tuh aku da wat basahan..suke2 jek..coz malas nak ganti baju..sengal kan? ekkeke..maklumla..i kan artis..pakai ape pun..orang kate cumel..hak hak(wekk)hehehe..so aku jumpe la pakcik ni..die wat muka seyes jek..cam seram plak aku..mana tau kot2 bini dah tau hubungan kami bedua..hahaha..poyos jek cite..die diam jek..aku toleh die..die toleh aku..last2..die cakap..ada bende kat mata u? gosh..kelam kabut la aku nak cek..aku pun bukak la cemin atas ..topp..tetibe jatuh surat..aiyak..takan belum kawen da ada surat cerai kot..ohh no..surat cinte bini die kot..tak pun surat pajak gadai..surat wasiat( yang ni aku suke..hahaha) aku pun bace..surat compom kurja..hahahhahahhaa..finally..pakcik aku dah kompom  keje..saje die nak frank aku ..nak tunggu jumpe la ape la..siut kan? ehehe..briliant habeh nak pekena kan aku..aku pun happy la..lega..separuh..da setel..pas ni nak piki hal len plak..huuhu..

kad oo kad..
kad oo kad..

hehhee..kad tebesauu..tapi ni gambar contoh la..die bagi aku bace suwat..bukan kad nih..kekeke..sample of the story la..huhuhu..adios

5 thoughts on “Hoiiyeee…pakcik kawen lagi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s