speeky gurl

wekk
weekk
weeew
eweee

hehhe..motif yang amat ketare ialah..nak tunjuk spek mate baru..hehe..da vincci da go a go..hehehe.jangan jeles..sebena ye hati ni da lame nak carik spek baru..cume tak ketemu..hati nak..wit tarak..ada wit..hati tarak ..hahah..

so..time kasih la pada touristguard aku yang cumel..lau tak de die..beberape hari ni aku cam suram jerk..die la teman aku ke sana..kesini..hahaa..dan rasa suke giler la ngan spek ni..even aku ni rabun..tapi okey la..stok2 nak cover dari cahaya kan..hehehhe..

erm..borink dan windu plak pada touristguard caye..cam ne ni erk..huaaaa….tadi petang aku tengok cite legion..puas da aku bebel2 dalam cite tuh yang amat2 sesat keparat..seb baik aku under 18..hahaha..so ape2 soalan aku dok tanye touristguard aku la..mula2 cam nak cari 3D..tapi piki2 cam lambat jerk..dan kesian plak..die asyik keje layan aku .bagi la keje len..cleaner ka..keje tebar roti canai ka..hahaha.tapi..kepada sesiapa yang tengok cite unsur2 tahyul ni..hope so..hehe..anggap la ia hanya fantasi.keke..kepada budak2 under 18 macam saye..hehe..kena bawak orang tua macam pakcik touristguard..so ape muskil..ada yang translate..hehehe..ops..aku balik2..pes aku cek ialah bunga ros ku..goshh..da layu skit..mungkin sebab aku da bape hari aku tak siram..sedeih2…sob..sob…k lah..no idea..sok2 aku korek idea..

sok plan..g shah alam..bayar yuran.g library..hahaha.poyo jek wase..habeh wit da..tak bleh nak funfair dah..ekkeke..okey la..adios amigos..

2 thoughts on “speeky gurl

  1. lawa spek mata miss nurra..skali tgk cam nabilla huda anak amy search..2 kali tgk mmg miss nurra la…hehe..nak amik miss nurra nye tourist guard jd tourist guard bleh ke..pinjam untuk seketika..hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s