Terima kasih sangat2.

banyak bende aku kadang2 suke berterima kasih..exspecially kawan2 aku..terima kasih..kerana menyokong siti slame ni..hahaha..tapi kali ni..aku fokus kat someOne..yang bersabar giler..

1.perangai ngegade..suke lompat2 bila nak something..wat muka kalau tak dapat..dan menages tanpa sebab..pastu kacau2 die..gegeggege..

2..perangai baran..expecelli bile dalam jamm..terkeluar semua bahsa isyarat aku..hahaha.tak sangke kelembutan bertukar menjadi kekasaran..pastu wat muka seyes..hahahha

3. bile terjadi peperangan..biasa..die akan diam..sebab aku akan mengamok2..pot pet2..die..diam..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..sabar je lah.

4.aku kuat makan..wak nak kenny, wak nak jonnys, wak nak mcd, wak nak pizza, wak nak dominos..wak nak satey kajang..hahaha..oohh..skang ni teringin steambot..rasa heaven habeh la..kalau makan ni..sian die.sob sob..

5.ehhe..mengodeh fon die dengan suke cite yeh..walaupun die kate.no way..i said..i nakkkkk..mesti banyak msg skandal neh..agraaahhh(bertukar kaler muka merah ala2 pontianak)padahal aku lagi banyak skandal..hahaha

6. slalu missunderstood..ohh noo..yang ni.punca slalu aku gaduh..tak msg aku majuk..tak call aku majuk..die msg pun aku majuk..die call pun aku majuk..memang masalah mental budak neh..haizz….

apepun yang aku senaraikan tak seberape sangat dengan ape yang da belaku..coz die aku masih stabil lagi..kalau tak..mau aku guling2 macam tengiling.anyway..ape yang da belaku ..menyedarkan aku..walaupun kadang2 datang angin tak betul aku..aku amat bersyukur kerna die masih aku disini..dan menuju puncakkkk!kakakka..nak masuk Af le pulak..

saye rindu pak guard saye..saye rindu driver saye..saye rindu waiter saye..saye windu Dato R saye..etc..thanks dear kerana bagi peluang kat i tuk memperbetulkan diri yang setengah masak ni..nextimei will be mo mature..no lompat2..no jalan terhenjut2..ala2 main skipping..no more hug u to harder..depan public..hahahha..giler kan???geram sangat..sebab die cumel..banget…

2 thoughts on “Terima kasih sangat2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s