Makan Malam di seromBan

goshh..hehhe..bunting ye pasal..tak pasal2 aku makan malam di seromban..tak de la jauh mana pun..45 minit..aku bawak 30 minit..lalu itu kajang..pes..pakguard datang amek aku..ehhe..tq pak guard.kalau tak de pak guard..mesti saye tak sampai sane..so..tengok2..die da macam letih ..maklumla..keje penat..hahahha..so aku dengan rela hati..menawarkan perkhidmatan membawa itu keta Bmw saye..walaupun aku bos..tak pe2..u duduk dediam..hehe..baik kan aku? hahaha…

so lalalala..sampai la kol dalam 845 gitu..so..aku jumpe la..my old cumel frwen..goshh..hensem seys die..eUuuUuUuu..tegedik2 da aku..pak guard ?? aku tak tau la die komen aku..anyway berani plak die nak komen..ada kang kena fired..ngan aku..hahaha..belagak plak minah ni..ada balik kena pijak..lame tak jumpe itu Yus..anak Kepala sekolah..kebangsaan..dan anak cikgu seni aku..dan die tak pemalu da..kekeke..coz zaman sekolah dulu..meman tak mneyapa aku..dan die kate..mulut aku macam mangkok ??die pun ada hangin ngan aku..coz..bahasa ibunda aku agak kasar..aku kate lar..itu adalah untuk menyemarakan suasana dalam berborak..baru ada unsur2 keceriaan..dont be flatt man..bowink..ehhee..tapi kalau tak suke..mu habak teman..teman tukar le da language..ko nak bahasa ape..pujambi? english?kelatanes? hahaha( gosh..bahasa itu lah yang sedang aku mengusahakan..skang) herm..lame jugak borak..

tak lame tuh dalam kol 11 aku pun beransur pulang..ehrm..ye la..tepiki ngak..saye berada di salah negeri..hahaha..so kena balik itu kl..nanti ada orang tak masuk keje kang? ada yang nages..sebab kunci keta aku yang pegang..suke hati kucing saye la kan…makan?? makan kat mamak..bedepan bagunan pustakaan..besebelah dengan bata..kasut..layan aa..g pun..aku da lame tak layan mamak..hehehe…

pasni sape2 nak wat bunting ke? kad ke? anything..msg saye yeh..ehheheh..

4 thoughts on “Makan Malam di seromBan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s