dia aku dan steambot..

ape aku nak tles erk? ho..mek jue turun..so aku nganto la die g jalan munshi abdullah.lamebeno nunggu yea..sampai rasa  nak berjanggut da..happy jek..kawan aku sowang da ada keje..pasni..bleh mintak apepe2 jek kecuali mintak laki die..hahahha..suke2 ko jek labu..

apepun..smapi kena hujan..slumber jek.jalan..sebab da tak lalu nak  tunggu ujan berenti..haha..ala2 diva jek dua eko monyet neh..hehhehehe..sabar je lah..sempat makan kat secret resepi.yum yum..tapi kami mengamalkan konsep berkongsi..hahahha..coz esok2 nak kuar g..jimat2 t da kering..payah plak…

herm..seyes? adakah anda seyes dengan saye atau stakat  nak men fun fair dengan saye..gosh.smalam bleh tahan mengong ngaks aku..hurm.dan tak penah2 aku take seyes kalau bebel2 ni.tapi semua aku da lepaskan..lega makcik..pakcik jual steambot pun scary ngan aku..hahaha..aku bukan bede.malas nak berpusing kate2.manismu dibawahbulan purnama ke appe ke? da besar2 kan..semua cakap men strat jek..stok nak gurau2 ni bukan cik milah..ni cik temah hokkeeyy..

herm..nak g carik umah tipah..gosh..hope so hubby die sponsor kondo ka ape ka..hahaha..pastu nak g ikea.carik perabot aku..hahahha..tuh tipu aa..perabot2 akan di import dari pasir mas kelatan..mu ilih je temah..mu mau mana..janji jangan katil  papa..hahhaa..pali call aku..tapi tak cakap..aku ingat sa[e..coz da men tukar2 fon plak si temah ni..so all da num2 ada dalam gengaman yeh..mati aku..mintak nyawa.hahaha..so sape2 yang name tak kuar..kowang kena bagi kate laluan dulu yeh..hahaha..

ape lagi aku nak tles..? hurm..takat ni tak de..semua da kembali pulih..otromen berjaya menumpaskan raksasa negatif thinker.hahaa..so mu jadi positif and campur sedikit yellowpages..hahahha..herm..apepun saye di sini nak maklumkan tender skandal2 telah saye tutup..memandangkan tender tuh telah di haramkan bagi seluruh wilayah malaysia..dalam jajahan cik temah..so sowwie..be happy be cool..cube lagi tahun deepan yea..hahha..ade yang kena cepuk …goshh..lariiiii…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s