medical checkup..

seb bek doktor kate aku okey..kalau kate k.O..sure kena tahan wad..pueh..tapi i got msg lastnite..U..i kena check paru3..maybe kena tahan wad? aku bace msg pun da kat kol 3. pagi.heh.taktik ape pulak kali ni die guna.tuh hari msg kaki patah? adik u kate u sehat2 bleh g cc.kelaka la…hahaha..anyway.ciknurra harap u sehat2 jek..nama die aku rahsiakan lar..t emo2 tak pasal2 dalam blog aku..malas..kepada sape yang sakit atau sakit jiwe dengan aku sebab aku tak layan ..sorry sangat..bukan saje2..cume kalau boleh..korang ni bersosial la dengan ore len..kalau betul2 da bosan sangat..baru msg cik nurra k..anyway..whut i need is kejujuran..kalau tipu2 macam ni..? jangan kate nak ciknurra..bau kentot pun belum tentu bau..hahah..

dan kes pasal hospital ngaks..one of my click..sampai masuk pital sebab di tinggalkan awek die..goshh..i tak tau pun..kesian la kat u..kenape la die sangup wat cam tuh kat u..tapi tuff badan u..hahaha..stok masuk fitness erk? haha..tapi insyallah cik nurra tak tegoda pun..hak hak..betul2 tak tau..kalau i tau sampai macam tuh skali..maybe..i kasik u yassin..ingat la tuhan banyak2..dalam menyintai ni..bile telebih dos macam ni la jadi ye..pokok pakal kat hati kita..bukan ye cik nurra tak percaya dengan cerite..atau pengalaman u..kenal sangat..so i believe everysingle word u said..cume..tuh la..hope..u bleh recover balik..and stop thinking about her..anyway..cik nurra nak jadi agent die la..sayu jek muka die..bile sebut pompan?? dud takan nak jadi gay plak..aiyak..masalah2..mentang2 aku da mostly become lessy..u nak join club plak..hahahahha..tutt..( merapu saja)..jumpe aloi..kawan kepada click i? die sound direct..pedas telinge ngaks ni..herm( aku macam kenal jek dak taik lalat neh) hak hak hak..muka aku..thats why aku malas sangat turun damans..ni la jadi ye..anyway.balas balik pantun kek aloi..dud..we all kawan2 jek..tak de bende dah..push stop..kesian jugak tengok muka die..aku tepaksa sound begitu..biar die sedar..dunia ni bukan cik nurra je yang cumel snagat..ada ramai lagi..dan ada sebab2 cik nurra tak bleh bawak kes ni kemakamah..sbeb..u baik..cume..kita tidak serasi..tak pe..t ciknurra carik kan aweks2..comeon.dud..ur da 31 maa..aiyaa..aku plak wisau ex aku tak kawen2 lagi neh..usaha aku supaya ex2 aku yang agaks2 malang supaye kawen cepat2..lega aku..kira selesai tanggungjawap sesame insan..hakhak..superwomen la kunun…(cop..statement best..u i da benti smoke? huh..dalm hati saye bekate begini..dulu.lagi saye da pesan suh berenti..bila da jadi begini?? u cakap la u baik bak malaikat..kita tak boleh..its cant fixed anymore la..)anyway..sape2 yang jadi gf die..untung la..die da benti smoke..sure die habehkan duit die kek kamu jek..so jeles..hakhakhak..

aku..tak mampu nak bawak keta lastnite…takot telanggar keta orang jek..missnotundercontrol lagi..so g shah alam..amek buku..tebal yea..barak mata aku malam ni..lie? sakit gigi..lagi..herm..hope u cepat2 sebuh.miss u lah..then..g makan..dan tak de niat pun nak g uptown..tapi charger fon kena carik..ha..dah aktif da fon maxis ku..cume tak try lagi..tak bebuyik2..lagi..hahha..silent mod..huhuhuhu..tunggu ngaks pangilan..tapi hampe..sape la saye orang nak call2 kan? haha..ada?( j_ _ )..hahaha..( najihah cakap ngan suawe tomei ye..sorry..cik long mandi…die kat atas..) hak hak..dia kalau bace mesti hangen satu badan..sorry..not ready to talk..eh..bukan semua manusia ke aku block dari becakap ngan aku..hahaha..tak de la..rasanye ..cam ni la encik..dari hati ke hati la ni yea..saye di sini..sangat2 tak de mood..kalau awak rasa..awak bleh ubat luka saye? rasa rasa belum tentu berjaya..so di sini..selamat hari raya..maaf zahir dan batin..hahhaha..nextime la year..2011 keR? tunggu umur saye 28 plak..goshh..iam old already..hahahha..

check for today- nafisah da tido..puas nages2..aiyak..susah ngaks..najihah da lari..tadi duk men2 kat bilik..mesti ada wat salah.upenyeh..die da padam kan fon aku..pandai yea..hahaha..aku..belum mandi.makan sudah..mushroomsup ngan roti dua keping.ops…..paket ada lagi..cukup tuk dua hari.lagi.nestum da habeh..goshh..kena beli la pulak…baru panas kan enjin..get ready to paradise..

2 thoughts on “medical checkup..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s